Ruokapaja-Ahjo, Harjavalta

Ihan oikeaa ja itse tehtyä ruokaa.

Ahjo ravintolassa työskennellään rakkaudesta tekemiseen ja halusta tarjota asiakkaillemme meidän näköistä ruokaa, rohkeasti, sellaisena kuin sen itse haluaisimme nauttia. Ruokapaja-Ahjon padoissa pöhisee luovuutta ja perinteitä uusilla ulottuvuuksilla. Suomalaisuutta ja erilaisia ruokakulttuureja yhdistellen muodostuu Ahjon tapa valmistaa ruokaa. Tästä uteliaisuudesta ja kokeilunhalusta syntyy jäljittelemätön Ahjon maku.

Karhufest Oy vastaa Ruokapaja-Ahjo , Harjavallan lounastarjonnasta!

Tervetuloa lounaalle Hotelli Marilyn yläkertaan, osoite Harjavallankatu 14 .
Tästä linkistä näet viikoittaisen lounaslistamme
viikon lounaslista

Lounas on monelle päivän ainoa lämmin ruoka. Uskomme vakaasti, että valmistamamme ruoka vaikuttaa työyhteisöjen ja oppilaiden terveyteen, jaksamiseen ja motivaatioon positiivisesti.

Luomme työpaikoille ja kouluihin täysin uudenlaista henkilöstöruokalakonseptia. Valmistamme aina puhdasta ruokaa aidoilla mausteilla ja liemillä – ilman lisäaineita. Käytämme ruoanvalmistuksessa myös luonnonmukaisia rasvoja, kuten oikeaa voita, kermaa sekä hyvälaatuisia kasviöljyjä. Kaiken ruoan valmistamme käsityönä alusta loppuun, mahdollisimman läheltä hankituista raaka-aineista. Pyrimme valmistamaan tavanomaista suomalaista kotiruokaa.